Årsmöte 2018

Datum: Onsdagen den 21 mars kl. 16.30
Plats: Förstakammarsalen, Riksdagshuset, entré Riksplan

Rifos medlemmar, gamla som nya är välkomna till årsmöte. Här hittar du förslag till dagordning och verksamhetsberättelse för 2017. Förslag till styrelse samt revisorernas berättelse och annat underlag delas ut vid mötet.

Efter årsmötet inbjuds du till Rifo-seminarium med start kl. 17 på temat: Forskningspolitiska propositioner – blev det som politiken tänkte? Experter, forskare och politiker medverkar med föredrag och inlägg. Bland medverkande finns Kerstin Eliasson, Lars Leijonborg, Mats Benner, Egil Kallerud, Karin Markides och Tobias Krantz. Efter seminariet fortsätter samtalen med mingel och mat i sammanbindnkingsbanan. Ett mer detaljerat program skickas ut inom kort. Välkommen med din anmälan till Rifos kansli: lars.j.eriksson@riksdagen.se

Kommentarer inaktiverade.